Fokhagymás-majorannás- tejszínes máj tésztával, sajttal
Ezt az ételt éjjel-nappal tudnám enni! Finom és könnyen elkészíthető.
Hozzávalók: -50 dkg. tészta
-25 dkg. Csirke vagy pulyka máj
-20 dkg. Sajt
-2,5 dl. tejszín
-3 nagy fej Vöröshagyma
-4 fej Fokhagyma
-Só, bors, majoranna, delikát
Elkészítés:
Hagymát felvágjuk, olajon megdinszteljük. A májat 10 percig sütjük a hagymaágyon, majd megfűszerezzük, ha a máj kész, leöntjük a tejszínnel, megrottantjuk, eközben kifőzzük a tésztát, amit forrásban lévő sós vízbe teszünk bele.
Ha mindezzel megvagyunk, összekeverjük a májat a tésztával egy hőálló edényben, reszelünk a tetejére sajtot, és mehet egy 10 percre az előmelegített sütőbe, még a sajt a tetején meg nem pirul.
Kész is! Tálalhatjuk savanyúsággal, vagy így magában is tökéletes étel!
Címkék: Tészafélék
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése
Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]
<< Főoldal