Bolognai Lasagne
Hasonló képen készül, mint a Carbonara-s, csak némi fűszerezési variálással :)
Hozzávalók:
-Lasagne tészta 9 lap
-70 dkg. Darált hús
-3 fej Vöröshagyma
-Só, bors, pirospaprika, delikát, majoranna, paradicsomszósz
-2dl Főzőtejszín
-Sajt
Elkészítés:
Kevés olajon megpárolom a hagymát, ráteszem a húst, kevergetem, még mindenhol kifehéredik, megfűszerezem, felöntöm paradicsomszósszal, és készre főzöm. Mikor megsül a husi, felöntöm tejszínnel.
Végül is egy bolognai alapot csinálunk.
Egy hőálló edényt kivajazok, egy adag szószt teszünk legalulra és jöhet a rétegezés. Fontos, h mártással fejezzük be, az legyen a tészta tetején, és arra mehet rá a sok-sok sajt. Előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük :) Isteni finom, próbáljátok ki!
Címkék: Hús ételek, Tészafélék
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése
Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]
<< Főoldal