Baconös, sajtos-tejfölös, hagymakarikás tészta
Hozzávalók:- 1 cs. tészta
-ízlés szerint húsos szalonna
-tejföl
-sajt
-só, bors
-vöröshagyma
-liszt
-olaj
Elkészítése:
Roppant egyszerű :)
Kifőzzük a tésztát. Apró kockákra vágjuk a finom húsos szalonnát, amit egy wokban, vagy serpenyőben megpirítunk. Ha ez kész, és a tészta is megfőtt, akkor a tésztát a szalonnára borítjuk, (persze, miután leszűrtük), sóval, delikáttal ás borssal ízesítjük.
A hagymát karikákra vágjuk, (én gyalulni szoktam, úgy szép egyenletesen vastagok) megforgatjuk lisztben és felhevített olajban magas lángos aranybarnára pirítjuk őket.
Tálaláskor kiszedünk egy adag tésztát, rá egy kis tejföl, sajt és a tetejére pedig a hagymakarikák.
Nagyon egyszerű, gyors étel. És személy szerint imádom.
Jó főzöcskézést és jó étvágyat kívánok!
Címkék: Tészafélék
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése
Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]
<< Főoldal